Compania

Binalia

Cu o prezență activă in domeniul producerii de articole din alama, Binalia a fost înființată la inceputul anilor ’90 ai secolului trecut de către un grup de antreprenori europeni care aveau deja avantajul unei experiențe solide, cu precădere în sectorul realizării produselor din alamă dar și în domeniul comercializării acestora.
In acea perioadă renaște o profundă restructurare a firmei prin implementarea unor tehnologii de avangardă puse în operă de un personal specializat.
In primii ani ai noului mileniu Binalia a cunoscut modificări atât în structura acționariatului dar mai ales și-a redefinit propriul core business trecând de la etapa în care realiza produse la cererea firmelor partenere la definirea unei game proprii de articole pentru uși și ferestre realizate atât din alamă cât și din zamac.

10.000
mp construiti
5.000
articole
21
tari in care exportam
500
clienti B&B

Verofer

Infiintata la sfarsitul anilor ’90 de un grup de investitori de origine italiană si română care au contat pe experiența lui Girolamo Vercellini, acționar majoritar, care a planificat diversificarea gamei de produse prin completarea gamei tradiționale de articole din alamă și zamac cu cilindri de siguranță, din preocuparea de a oferi clientelei o gama cât mai variată de articole dedicate siguranței clădirilor civile, comerciale și industriale.
Intuițiile productive ale lui Vercellini au favorizat de-a lungul timpului nașterea unor sinergii cu alte firme europene (lideri in sectorul de feronerie pentru uși și ferestre), în special italiene, specializate la rândul lor în producerea unor sisteme inovative de glisare, realizarea de balamale cilindrice, producerea manerelor din aluminiu anodizat, etc.

Grupul astazi

Pe parcursul următoarelor luni, Binalia și Verofer își vor unifica departamentele de producție, cu scopul de a da viață unei unice realități corporative capabilă să se impună pe piață ca un adevăra lider al branșei pe care activează.
Dintotdeauna atenți la exigențele clienților noștri și cumulând energiile partenerilor noștri strategici cu specializarea perosonalului tehnic provenit atât din Binalia cât și din Verofer vom putea înfrunta cu forță maximă provocările pe care ni le adresează piața indigenă dar și cea internațională.

Certificare ISO 9001:2008

Semnul distinctiv al produselor noastre îl constituie deplinul respect al standardelor europene de calitate, siguranță și design. Astfel în mod deosebit cilindri noștri sunt realizați în întregime din alamă, utilizând materie primă certificată EN 10 204 2.2 și având implementat un sistem de management al calității ISO 9001:2008.

Standard European EN 1774

Mare parte dintre produsele noastre sunt realizate din alamă, aliaj de cupru si zinc, ceea ce permite deopotrivă o prelucrare facilă și o rezistență crescută la coroziune, în timp ce articolele din zamac respecta normele europene 410 EN 1774 și sunt supuse unui tratament galvanic care le protejează de acțiunea agenților corozivi.

Mission

Prezente ca protagoniste atât pe piața internă dar și pe cea internațională, Binalia și Verofer – de-a lungul bogatei lor istorii productive – au transformat respectul față de client intr-un element definitoriu, având ca scop atingerea unei performanțe productive prin care calitatea procesului de producție se combină cu stilul și funcționalitatea bogatei game de produse care au dat naștere acestui nou catalog pe care ne face plăcere să vi-l prezentăm.